Skip links

Onze zonnecarport: de AmperaPort

De AmperaPort is de zonnecarport ontwikkeld door AmperaPark. Met deze handige overkapping met zonnepanelen maak je van je parkeerplaats een duurzame bron van energie.

Meer informatie Vraag een offerte aan
zonnedak

Over de AmperaPort

De zonnecarport van AmperaPark is de oplossing om uw parkeerplaats om te zetten naar een hernieuwbare duurzame energiebron. De AmperaPort heeft dan ook verschillende voordelen:

Steeds meer elektrisch

Met steeds meer elektrische en hybride auto’s van uw medewerkers en bezoekers is uw organisatie met de inzet van een zonnecarport niet langer afhankelijk van (alleen) de netstroom. U kunt uw eigen zonnestroom opwekken, gebruiken en zelfs opslaan.

Afmetingen

Een AmperaPort word geleverd als unit die bestaat uit drie parkeerplaatsen. De afmeting van een unit bedraagt 7.5 meter breedte bij 5.50 meter diepte.

Snelle levertijd

Het ombouwen van uw parkeerplaats naar een duurzame parkeerplaats kan al binnen twee weken met een zonnecarport van AmperaPark.

Schaalbaar

De zonnecarport is schaalbaar! Al onze geleverde units worden dan ook precies op maat gemaakt voor uw parkeerplaats. Dit kan van 3 tot 3.000 parkeerplaatsen.

Fiscale voordelen

Wanneer je kiest voor een zonnecarport van AmperaPark kun je hierbij gebruik maken van een aantal fiscale voordelen en overheidssubsidies!

Haal uw energiedoelstelling

Vanaf 1 januari 2023 moet elk bedrijf groter dan 100 m2 op zijn minst energielabel C hebben. Met het plaatsen van een zonnecarport is dit niet langer een probleem.

Weten wat u kan besparen door het plaatsen van een zonnecarport?

AmperaPark heeft een tool ontwikkeld waar u precies kunt zien wat uw potentiële besparing is door het plaatsen van een AmperaPort. Zo kunt u geheel vrijblijvend berekenen hoe u uw huidige parkeerplaats kunt omzetten in een duurzame bron van energie.

Bereken wat u kan besparen

Wat onderscheidt een zonnecarport van AmperaPark?

Research en Development

Met als onze grote kennispartner de Universiteit Twente hebben we het product doorontwikkeld tot een zonnecarport met daarin de allerbeste en nieuwste innovatieve technieken. Dit zorgt ervoor dat een duurzame energiebron van AmperaPark altijd zal zorgen voor het maximale rendement op uw parkeerplaats.

Comfort en Design

Naast dat u een eigen energiebron op uw parkeerplaats kunt plaatsen, zorgt een AmperaPort ook voor een groot deel aan comfort en design. Het plaatsen van een zonnecarport zorgt voor een prachtige blikvanger op uw parkeerplaats.

 

Daarnaast zijn onze carports voorzien van een plug-and-play mechanisme dat ervoor zorgt dat uw elektrische auto altijd zonder problemen word opgeladen.

zonnecarport

Interesse in het plaatsen van een AmperaPort?

Zit u nog met vragen of wilt u graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een zonnecarport of het inrichten van een duurzame parkeerplaats? Dan kunt u via dit formulier contact met ons op nemen. We proberen dan altijd binnen 1 werkdag te reageren.

Bespreekt u dit liever telefonisch? Dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij zijn te bereiken op:

(+31) 085 029 1440