Skip links

Onze zonnecarport: de AmperaPort

De AmperaPort is de zonnecarport ontwikkeld door AmperaPark. Met deze duurzame met overkapping  met zonnepanelen maak je van je parkeerplaats een duurzame energiebron. Wek tot wel 3.000 kWH op jouw parkeerplek. Wil je weten hoeveel je jaarlijks kunt besparen door het plaatsen van deze solar carport? Gebruik dan onze handige rekentool!

Meer informatie Vraag een offerte aan
Duurzame parkeerplaats AmperaPark

Over de AmperaPort

De zonnecarport van AmperaPark is dé oplossing om jouw parkeerplaats om te zetten naar een hernieuwbare duurzame energiebron. Deze carport met  zonnepanelen, genaamd de AmperaPort, heeft dan ook verschillende voordelen:

3.000 kWH per jaar

Een parkeerplaats met een zonnecarport van AmperaPark produceert 3.000 kwH aan energie per jaar. Dat staat gelijk aan tenminste 15.000 groene zonnekilometers!

Afmetingen

Een AmperaPort wordt geleverd in units die bestaat uit drie parkeerplaatsen. De afmeting van een unit bedraagt 7.5 meter breedte bij 6 meter diepte.

Snelle levertijd

Het ombouwen van jouw parkeerplaats naar een duurzame parkeerplaats kan binnen één week door de slimme en duurzame manier van bouwen van de zonnecarport van AmperaPark.

Schaalbaar

De AmperaPort is schaalbaar! Onze standaard units worden op maat gemaakt voor jouw parkeerplaats. Dit kan van 3 tot 3.000 parkeerplaatsen.

Fiscale voordelen

Wanneer je kiest voor een zonnecarport van AmperaPark kun je gebruik maken van diverse fiscale voordelen en overheidssubsidies!

Haal jouw energiedoelstelling

Vanaf 1 januari 2023, moet elke organisatie groter dan 100 m2 op zijn minst energielabel C hebben. Met het plaatsen van een AmperaPort kun je op eenvoudige wijze jouw pand verduurzamen.

Weten wat je kunt besparen door het plaatsen van een zonnecarport?

AmperaPark heeft een tool ontwikkeld waar je precies mee kunt zien wat de potentiële besparing is door het plaatsen van een solarcarport. Zo kun je geheel vrijblijvend berekenen hoe je jouw huidige parkeerplaats kunt omzetten in een duurzame energiebron.

Bereken wat je kunt besparen

Wat onderscheidt een zonnecarport  van AmperaPark?

Universiteit Twente Spiegel

Research en Development

Met onze kennispartner de Universiteit Twente hebben we de AmperaPort  ontwikkeld tot een zonnecarport met daarin de beste en meest innovatieve technieken. Dit zorgt er voor dat de duurzame energiebron van AmperaPark  het maximale rendement haalt uit jouw parkeerplaats.

Comfort en Uitstraling

Naast het hebben van een groene energiebron op jouw parkeerplaats, zorgt een AmperaPort ook voor een groot deel aan comfort en uitstraling. Je biedt jouw bezoeker, een droge, koele parkeerplaats. Een AmperaPort zorgt voor een prachtige blikvanger op uw parkeerplaats.

 

Daarnaast kunnen onze carports eenvoudig voorzien worden van een slim laadsysteem voor jouw elektrische auto.

Duurzame parkeerplaats AmperaPark

Interesse in het plaatsen van een AmperaPort?

Zit je nog met vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een zonnecarport of het inrichten van een duurzame parkeerplaats? Dan kun je via dit formulier contact met ons op nemen. We proberen dan altijd binnen 1 werkdag te reageren.

Bespreek je dit liever telefonisch? Dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij zijn te bereiken op:

(+31) 085 029 1440