Skip links

De AmperaPort: duurzame carport met zonnepanelen

Duurzaamheid is dé prioriteit van dit moment voor Nederland. Hoe ervoor te zorgen dat we de opwarming van het klimaat tegen gaan, door onze uitstoot terug te brengen. Ook bedrijven en instanties moeten hierbij een belangrijk aandeel leveren. Met die gedachte wordt het vanaf 1 januari 2023 verplicht voor ieder bedrijfspand van groter dan 100m2 om minstens energielabel C te hebben. Ben je op zoek naar een manier om jouw pand aan die eis te laten voldoen of wil je sowieso bijdragen aan meer duurzaamheid? Dan is de carport met zonnepanelen van AmperaPark iets voor jou.

Verduurzaam jouw pand

Het belang van duurzaamheid en de vervuiling die bij ons energieverbruik komt kijken; je kan er niet meer omheen tegenwoordig. Tienduizenden mensen demonstreren in Den Haag en Amsterdam om aandacht te vragen voor klimaatverandering. Vrijwel iedereen is druk bezig met het verminderen van de eigen uitstoot. Eén van de grootste bronnen van vervuiling in Nederland zijn bedrijfspanden. 15 procent van alle energie die gebruikt wordt in Nederland komt van gebouwen van bedrijven en instellingen. Dat is meestal geen groene energie. Een carport met zonnepanelen van AmperaPark kan een belangrijke bijdrage leveren in het verduurzamen van die energie. Met de zonnecarport van AmperaPark tover je jouw grijze parkeerplaats om in een groene parkeerplaats. Een duurzame parkeerplaats met solarcarport van AmperaPark levert jaarlijks 2.800 kwH aan energie. Niet alleen verduurzaam je hiermee het energieverbruik van jouw pand, maar met het opwekken van je eigen energie wordt de energierekening ook nog eens lager!

Financieel voordelig

Of u nou slechts enkele parkeerplaatsen bij uw pand hebt of ruimte voor duizenden auto’s, AmperaPark maakt de carports met zonnepanelen op maat voor je. Wanneer je er voor kiest je parkeerplaats duurzaam te maken door een solarcarport te plaatsen, biedt de overheid verschillende fiscale voordelen en subsidies. Zo blijven de kosten nu zo laag mogelijk, terwijl de carports met zonnepanelen op de lange termijn alleen maar geld opleveren. Daarbij is de AmperaPort ook nog eens razend snel geleverd. Binnen één week kan je grijze parkeerplaats al verrijkt zijn met de carport met zonnepanelen van AmperaPark. 

Met de nieuwste technologie

Door een samenwerking met de Universiteit van Twente en andere kennisrijke partners, wordt de beste en nieuwste technologie gebruikt in de ontwikkeling van de AmperaPort. Zo wordt maximaal rendement gegarandeerd. Bovendien zijn de carports met zonnepanelen voorzien van een plug-and-play mechanisme, waarmee elektrische auto’s makkelijk en snel kunnen worden opgeladen. Ook zorgen de carports voor een overkapping tegen de zon en regen voor de geparkeerde auto’s en zijn ze ook een mooie blikvanger op uw parkeerplaats. Kies dus voor de carport met zonnepanelen van AmperaPark, om razendsnel je duurzaamheidsdoelstellingen te halen en je portemonnee te sparen.

Leave a comment