Skip links

Energie consultancy

AmperaPark Energie Adviesbureau maakt voor uw organisatie desgewenst eerst een grondige, complete energiescan. Hierin maakt onze duurzaamheid consultant een analyse van uw huidige energieverbruik, de hoeveelheid opgewekte en nog haalbare duurzame energie, energieverbruik bedrijfsgebouw(en), aansluitverbruik, verwacht verbruik door het opladen van geparkeerde auto’s en de beoogde totale financiële opbrengst (rendement). Door middel van deze energie consultancy laten we u precies zien wat uw huidige prestaties zijn op het gebied van duurzame energie.

energie consultancy

Een totale energiescan van ons energie adviesbureau

Een energiescan biedt een goed beginpunt om te bepalen hoe het energieverbruik binnen uw organisatie beter kan worden ingericht. Middels feitelijke informatie en handvatten bieden we u een praktische aanpak om het aandeel duurzame energie binnen de organisatie te verhogen.

  1. Feitelijke informatie over het (verder) terugdringen van het energieverbruik binnen uw bedrijfspand(en);
  2. Het aangeven van concrete maatregelen om uw huidige energieverbruik duurzaam te verminderen;
  3. Het opleveren van een energiescan-rapportage met daarin zowel de energie-analyse als de concrete beheersmaatregelen en het energiebesparing-potentieel binnen uw bedrijfspand(en);
  4. Bovendien ontvangt u een kostenindicatie voor het nemen van concrete energiebesparingsmaatregelen met terugverdientijden van respectievelijk 3 jaar en 7 jaar. Zo kunt u de gewenste investeringen in energiebesparing afzetten tegen de financiële opbrengsten op termijn;
  5. U ontvangt dus een totaal energie (besparings-)overzicht van zowel uw bedrijsgebouw(en) als uw parkeerfaciliteiten, inclusief de opbrengsten via de installatie van de AmperaPark-laadstations;
  6. Onderdeel van de energie consultancy is ook een advies over koop of lease van de AmperaPark solarcarport, specifiek toegesneden op uw businesscase.
  7. Tenslotte: de duurzaamheid consultant van AmperaPark maakt een dergelijke energie (besparings)-scan op basis van een uurtarief. Van tevoren geven wij u exact aan hoeveel uren met het maken van uw energiescan gemoeid zijn.

Informatie ontvangen

Wilt u meer weten over onze energie consultancy services of heeft u behoefte aan een duurzaamheid consultant? Neem dan svp contact op via bijgevoegd formulier. Wij proberen dan altijd binnen een werkdag contact met u op te nemen.