Skip links

Aparcamiento, generación y carga bajo un mismo techo solar!

Plazas de aparcamiento especiales para coches eléctricos, paneles solares en el tejado de su empresa y plazas de aparcamiento cubiertas frente a su puerta. ¡Podría ser más fácil! Cada AmperaPort tiene tres funciones principales: aparcar, generar y cargar. ¡Y todo bajo un mismo techo solar!

Compruebe los beneficios

Solarcarports

Descubra nuestros diferentes modelos de carports solares.

Más información

Los clientes

Consulte nuestros proyectos realizados con éxito.

 

Más información

Sobre nosotros

Compruebe de inmediato lo que hace que AmperaPark sea único.

 

Más información

La conducción eléctrica es cada vez más popular.

La cuota de los coches eléctricos pasó del 12,7% en 2019 al 19,7% en 2020. En 2021, el crecimiento será aún más espectacular, también porque las últimas baterías garantizan una autonomía cada vez mayor en términos de kilómetros. Finalmente, es posible que en 2030 solo se vendan coches eléctricos dentro de la UE, pero se espera que mucho antes la demanda de coches eléctricos, y con ellos la energía solar, siga disparándose.

AmperaPark

¿Cuáles son las ventajas del AmperaPort?

La instalación de una marquesina solar AmperaPark ofrece a su organización múltiples beneficios: 

Meer informatie opvragen

De AmperaPort: leverbaar in meerdere materialen en varianten: Signature,  Industrial en Eclipse.

Elke AmperaPort heeft feitelijk 3 kernfuncties: parkeren, opwekken en opladen. Daarnaast is uitbreiding mogelijk met verlichting, een betaalmodule, camerabewaking, cameraregistratie, de mogelijkheid voor opslag van overtollige zonnestroom in speciale accu’s, reserveringsapparatuur en voorzieningen voor het afleveren van pakketjes.

AmperaPort Signature

De AMPERAPORT Signature is de elegante versie met duurzaam hout en metaal. Geparkeerde auto’s worden geladen met zonnestroom die wordt opgewekt door de zonnepanelen van de carport.

AmperaPark voor pand

AmperaPort Industrial

De AMPERAPORT Industrial is de stijlvolle versie met metaal. Dit geeft de AMPERAPORT een industrieel en functioneel uiterlijk. De speciaal ontworpen semi-transparante zonnepanelen zorgen er voor dat auto’s koel en droog geparkeerd staan, terwijl ze worden voorzien van zonnestroom.

AmperaPort Eclipse

De AMPERAPORT Eclipse is de Oost-West variant van de AMPERAPORT. De speciaal ontworpen semi-transparante zonnepanelen zorgen er voor dat auto’s koel en droog geparkeerd staan, terwijl de auto’s worden voorzien van zonnestroom.

amperaport eclipse

Een zonnedak van AmperaPark: kopen of leasen   

U kunt een AmperaPort kopen of leasen. De keuze is aan u. Bij koop schaft uw organisatie de AmperaPort aan en zijn de opbrengsten van de geleverde zonnestroom, maar ook het beheer en het onderhoud als eigenaar voor uw rekening.

Bij lease plaatst AmperaPark een of meer AmperaPorts op uw terrein en blijven onderhoud, beheer en de opbrengsten van het opwekken en opladen bij AmperaPark. Het grote voordeel van de lease-constructie is dat u als organisatie uw medewerkers en klanten state-of-the-art duurzame zonnehavens biedt, terwijl u er verder als organisatie geen enkel omkijken naar hebt, maar uw medewerkers en bezoekers wel de voordelen ervaren.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak!  

Wilt u meer weten en bent u geïnteresseerd in een afspraak? Neem dan svp contact op via bijgevoegd formulier. Wij proberen dan altijd binnen een werkdag contact met u op te nemen. 

Mocht u liever direct telefonisch contact met ons op willen nemen bel dan svp (+31) 085 029 1440.  Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen: sales@amperapark.com