Skip links

AmperaPark gaat samenwerking aan met Ecoteers

Om de filosofie van AmperaPark nog verder te kunnen delen hebben we onze handen ineengeslagen met Ecoteers. Door samen te werken met duurzame partners willen we de impact van onze producten verder uitbreiden. 

Met behulp van Ecoteers willen we onze zonne(car)port, de AmperaPort en de AmperaSol uitrollen in heel Nederland. Samen hopen we ervoor te zorgen dat meer bedrijven, overheden en instellingen in Nederland hun klimaatdoelstellingen behalen door het gebruik van groene energie en elektrische voertuigen.  

Ecoteers zal fungeren als externe online marketingafdeling van AmperaPark. Ze gaan zich focussen op het delen van de kennis over groene mobiliteit en energie en zullen ervoor zorgen dat AmperaPark verder aan naamsbekendheid wint. In de eerste fase zal Ecoteers adviseren over de inrichting van de website en de vindbaarheid in zoekmachines. Daarna zullen ze zich focussen op copywriting en de online vindbaarheid.

Ecoteers is een marketingbureau met Twentse roots dat zich inzet voor een betere wereld. Zij doen dit door bedrijven die zich interesseren in duurzaamheid verder te helpen, en start-ups in deze sector te steunen. Om direct voor tastbare resultaten te zorgen planten ze bomen voor iedere 1500 woorden die geschreven worden. Je kunt Ecoteers vinden in de Social Impact Factory in Utrecht. 

Leave a comment