Skip links

Bekijk AmperaPark’s Solarcarport!

We hebben bij AmperaPark een solarcarport ontwikkeld die je parkeerplaats verandert in een duurzame bron van energie. Wek zonder problemen tot wel 3.000 kWh op door het plaatsen van deze solar carport op je parkeerplaats.

Wil je meer informatie over het proces en de specificaties van de AmperaPort? Bekijk dan één van de volgende pagina’s.

Meer informatie over de AmperaPort Bereken wat u mogelijk kan besparen
solarcarport

Je eigen energiebron

Door deze met zonnepanelen bedekte carport ben je niet langer afhankelijk van netstroom. Zo rij je nog duurzamer!

Future-proof

Behaal jouw duurzaamheidsdoelstellingen nog sneller door het plaatsen van een solarcarport op uw parkeerplaats!

Een echte eye-catcher

Naast dat de carport niet alleen duurzaamheid uitstraalt, is het ook een echte blikvanger voor jouw bedrijf!

Je bedrijf verduurzamen met een solar carport

De solarport van AmperaPark produceert zo’n 3000 kWh per parkeerplaats, per jaar. Dit komt door de semi-transparante zonnepanelen die speciaal ontworpen zijn voor de AmperaPort. Deze zonne-energie kan daarna gemakkelijk worden omgezet naar energie voor je elektrische auto, fiets of scooter. 3000kWh staat gelijk aan zo’n 15.000 zonnekilometers per jaar. Zo is je bedrijf niet langer afhankelijk van netstroom, maar beschik je over je eigen energie. Daarnaast maakt een solar carport efficiënt gebruik van de schaarse ruimte. Bijna elk bedrijf beschikt namelijk over een stuk parkeerplaats en door deze plek slim in te richten, behaal je winst op het gebied van duurzaamheid. Dankzij de solar overkapping hoef je geen kostbare ruimte op te offeren, maar wek je wel groene energie op. Daarnaast worden de voertuigen van het bedrijf en personeel beschermd tegen zon en regen. Een win-winsituatie dus!

Een solarport is dus een efficiënte manier om je bedrijf te verduurzamen. De AmperaPort van AmperaPark is tevens schaalbaar. De units worden op maat gemaakt vanaf 3 tot 3000 parkeerplaatsen. Je hoeft dus niet in één keer je gehele parkeerplaats te verduurzamen, maar kunt ook stapsgewijs aan de slag gaan. Ook kan het zonnedak voorzien worden van een slim laadsysteem voor elektrische auto’s. Zo krijg je meteen inzicht in je eigen opgewekte energie.

Meer informatie over het plaatsen van een Solarcarport?

Wil je meer weten over het plaatsen of de specificaties van onze Solarcarport? Bekijk dan eens onze pagina over de AmperaPort!

Bekijk onze AmperaPort