Skip links

Sales Managers (Regio's Oost en Randstad)

AmperaPark is een duurzaam Techbedrijf. Wij transformeren parkeerplaatsen om tot slimme zonnelaadpleinen. Dit doen we met toonaangevende nieuwe technologie, samen met onze strategische partners. Het doel van AmperaPark is het bijdragen aan een duurzamere, groene omgeving door het omzetten van parkeerplaatsen in groene bronnen van duurzame energie.

Wij doen dit door de unieke combinatie van comfort, duurzaamheid en techniek. Hierbij haken we ook in op de vraag naar het genereren van duurzame energie in combinatie met het opslaan hiervan op één plek.

Ons sales team is sterk aan het groeien. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die commercieel, ambitieus en initiatiefrijk is. Wil je jouw verkooptalent inzetten voor de uitdagingen die de energietransitie biedt, dan is dit jouw kans!

Word jij de nieuwe Sales Manager?

AmperaPark zoekt naar slimme oplossingen voor het duurzaam laden van elektrische auto’s. AmperaPark heeft hiervoor een breed pallet aan zonnecarports, laadsystemen en batterijtechnologie. Wij halen de meeste kilometers uit een zonnestraal!

Als Sales Manager voor de zonnelaadstations richt jij je op bedrijven en organisaties die de stap naar zonnestroom en (laden van) elektrische auto’s willen zetten. Denk aan locaties waar mensen langer hun auto parkeren zoals hotels, vakantieparken, meubelboulevards, bedrijven etc.. Dit kan zowel door de verkoop van zonnelaadsystemen als het aanbieden van een service model, waarbij de klant zelf niet hoeft te investeren. Voor onze klanten geldt: stilstand van de elektrische voertuigen onder onze slimme zonnelaadstations leidt tot duurzame vooruitgang.

Jij als Sales Manager vindt het fantastisch dat je niet in een gespreid bedje terecht komt. Je zult nieuwe klanten gaan bereiken, interesseren en natuurlijk tot duurzame deals komen. Je bezoekt potentiële klanten in heel Nederland en weet deze door jouw inhoudelijke kennis, empathie en verkoopkwaliteiten voor je te winnen.

Wie ben je?

De functie vraagt om een échte verkoper en geen relatiebeheerder. Jij, als verkoper pur sang, begrijpt als geen ander het verschil. Met jouw gedrevenheid laat je geen commerciële kans onbenut, jouw enthousiasme en energie zijn aanstekelijk. Je wil een actieve bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland en zet hiertoe op creatieve wijze diverse salestools in. Je stelt prijs op een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. In een jonge, snelgroeiende organisatie waarin innovatie en marktontwikkeling elkaar versterken. Je zoekt samen met de klant en onze engineers naar de beste duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan. Daarnaast:

 • Beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding in commerciële of bedrijfskundige richting. Of je hebt een technische achtergrond met sales ervaring;
 • Heb je jezelf al enige jaren bewezen in de succesvolle verkoop van producten en/of diensten;
 • Je hebt affiniteit met techniek en duurzaamheid;
 • Je bent een stevige gesprekspartner voor klanten en de organisatie.

Verder herken jij je in de volgende kenmerken: pioniersgeest, competitief, assertief, overtuigingskracht, communicatief, ondernemend en zelfstandig.

En ben jij een vrouwelijke Sales kanjer? Twijfel vooral niet! Want je bent ontzettend welkom in het snel groeiende team van Amperapark!

team ap

Wat biedt Amperapark jou?

Deze functie is dé ideale kans voor de verkoper die een duurzame stap wil maken in zijn of haar carrière en alle kansen krijgt om door te groeien. Tijdens het inwerktraject verwachten we jou als Sales Manager graag 2 tot 3 weken op het hoofdkantoor in Enschede. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een baan met maatschappelijke relevantie en een zichtbaar resultaat én de kans om onderdeel te zijn van de verduurzaming van Nederland;
 • Volop de ruimte en vrijheid om het beste uit jouw werkdag te halen;
 • Een stimulerende werkomgeving binnen een jong en snelgroeiend team;
 • Vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen;
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een elektrisch lease auto die je ook privé mag inzetten;
 • Standplaatsen is Amsterdam, daarnaast krijg je alle ruimte vanuit huis te werken;
 • Toekomstperspectief: groene energie is de toekomst van Nederland!
Meer weten en solliciteren op deze vacature? Kijk hier voor voor meer impressies van de vacature.