Skip links

Weten wat een zonnecarport kan betekenen voor uw organisatie?

Vertel ons iets meer over jezelf

  Waarom een zonnecarport?

  Maak efficiënt gebruik van de vaak al schaarse ruimte voor het opwekken van energie door het plaatsen van een zonnecarport op jouw parkeerplaats. Naast dat je hierdoor tot wel 3.000 kWh kunt opwekken per parkeerplek, laadt u hierbij makkelijk uw voertuigen op en bescherm ze tegen zowel zon als regen. Hiernaast levert u makkelijk met uw zonnecarport energie terug aan uw bedrijfspand of terug aan het net. 

  Wat levert het op?

  De AmperaPort maakt gebruik van semi-transparante zonnepanelen. Mede door deze panelen is het mogelijk om tot 3.000 kWh per parkeerplek op te wekken. Zonne-energie die makkelijk is om te zetten naar zonnekilometers voor uw elektrische auto, fiets of scooter. Deze opgewekte energie is ook goed voor 15.000 zonnekilometers per jaar!

  Verbeter eenvoudig uw energielabel

  Behaal in een sneltreinvaart je duurzaamheidsdoelstellingen en investeer in de toekomst.

   

   

   

  Jouw eigen energie

  Je organisatie is niet langer afhankelijk van netstroom. Dit maakt elektrisch rijden nog een stuk duurzamer.

  Effectief gebruik van ruimte

  Door het plaatsen van een zonnecarport op uw parkeerplaats creëert uw een tweede functie van uw parkeerplaats. 

  Meer informatie ontvangen?

  Wil je meer informatie over wat een AmperaPort kan opleveren voor jouw bedrijf of organisatie? Laat ons dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Meer informatie

  Over de AmperaPort

  De AmperaPort is de zonnecarport ontwikkeld door AmperaPark. Met deze duurzame met overkapping  met zonnepanelen maak je van je  parkeerplaats een duurzame energiebron. Wek tot wel 3.000 kWH op jouw parkeerplek. Wil je weten hoeveel je jaarlijks kunt besparen door het plaatsen van deze solar carport? Gebruik dan onze handige rekentool!

  Meer informatie over de AmperaPort

  Meer informatie ontvangen?

  (+31) 085 029 1440