Skip links

Over AmperaPark

Amperapark wil haar zonnecarports constant verbeteren, slimmer en duurzamer maken. Hiervoor hebben wij verschillende samenwerkingen , onder andere met de Universiteit Twente. Ons doel is om zoveel mogelijk parkeerplaatsen in Europa om te toveren naar groene duurzame energiebronnen.

Kantoor
Ons duurzame kantoor is gevestigd in Enschede. Hier hebben we een creatieve en inspirerende werkomgeving opgebouwd, waarin onze mensen hun vaardigheden en competenties continu kunnen ontwikkelen. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met internationale ervaring, op verschillende gebieden zoals Electric Engineering, Sustainable Energy Technology en Finance. 

Team AmperaPark
Kantoor AmperaPark

Onze filosofie

Ons doel van AmperaPark is het bijdragen aan een duurzamere, groene omgeving door het omzetten van parkeerplaatsen in groene bronnen van duurzame energie.

Wij doen dit door de unieke combinatie van comfort, duurzaamheid en techniek. Hierbij haken we ook in op de vraag naar het genereren van duurzame energie in combinatie met het opslaan hiervan op één plek.

Team

Richard

Managing Director

Wessel Jan

Manager New Business Development

Bart

Research en Development Engineer

Douwe

Master student Sustainable Energy Technology

Samenwerking CDS-Solar

Sinds 2018 heeft AmperaPark een strategische samenwerking met CDS-Solar. Dit innovatieve Chinese bedrijf ontwikkelt hoogwaardige oplossingen voor de energietransitie en voert projecten over de gehele wereld uit.

Naar CDS-Solar
CDS Solar Logo