Skip links

Over AmperaPark

Wij zetten ons bij Amperapark in om onze zonnecarport constant te verbeteren. Hiervoor zijn wij verschillende samenwerkingen aangegaan, onder andere met de Universiteit van Twente. Ons doel is om zoveel mogelijk grijze parkeerplaatsen in Nederland om te toveren naar een groene duurzame parkeerplaats.

Kantoor
Ons prachtige kantoor is gevestigd in Roombeek, Enschede. Hier hebben we een creatieve en inspirerende werkomgeving opgebouwd, waarin onze mensen hun vaardigheden en competenties continu kunnen ontwikkelen. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met internationale ervaring, die is opgedaan door te werken op verschillende gebieden zoals Engineering, Business Development en Marketing.

Team AmperaPark
Kantoor AmperaPark

Onze filosofie

Ons doel van AmperaPark is het bijdragen aan een duurzamere, groene omgeving door het omzetten van grijze parkeerplaatsen in groene bronnen van duurzame energie.

Wij doen dit door de unieke combinatie van comfort, duurzaamheid, en als meeste belangrijke, het verwekken van duurzame energie. Hierbij haken we ook in op de vraag naar het genereren van duurzame energie in combinatie met het opslaan hiervan op één plek.

Samenwerking CDS-Solar

Sinds 2018 heeft AmperaPark een strategische samenwerking met CDS-Solar. Dit innovatieve Chinese bedrijf ontwikkelt hoogwaardige oplossingen voor de energietransitie en voert zonnestroomprojecten over de gehele wereld uit.

Naar CDS-Solar
CDS Solar Logo