Skip links

Een duurzame parkeerplaats inrichten?

AmperaPark helpt je hierbij verder. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van een groene parkeerplaats in combinatie met onze unieke AmperaPort weten wij keer op keer een parkeerplaats om te zetten in een groene duurzame parkeerplaats.

Bereken uw potentiële besparing Contact

Voordelen van een duurzame parkeerplaats

Bekijk wat een groene parkeerplaats voor uw bedrijf en uw duurzaamheidsdoelstellingen kan betekenen.

3.600 kWh per Solarport

Een AmeraPort produceert 3.000 kwH aan energie per jaar. Dat staat gelijk aan 15.000 groene zonnekilometers. Met deze hoeveelheid groene energie realiseert u eenvoudig een groene parkeerplaats.

Haal uw energiedoelstelling

Vanaf 1 januari 2023 moet elk bedrijf groter dan 100 m2 op zijn minst energielabel C hebben. Met het plaatsen van een AmeraPort is dit niet langer een probleem. Met de zonnepanelen parkeerplaats wordt duurzaam parkeren gefaciliteerd.

Fiscale voordelen

Wanneer je kiest voor een solar parkeerplaats van Amperapark kun je hierbij gebruik maken van een aantal fiscale voordelen en overheidssubsidies! De groene parkeerplaats wordt hiermee nog aantrekkelijker.

Schaalbaar

Duurzaam parkeren is schaalbaar! Al onze geleverde units worden dan ook precies op maat gemaakt voor uw parkeerplaats. Dit kan van 3 tot 3.000 parkeerplaatsen.

Duurzaam parkeren met de AmperaPort

Het creëren van een duurzame parkeerplaats wordt heel eenvoudig met de AmperaPort. Klanten, medewerkers en bezoekers kunnen voortaan duurzaam parkeren op uw groene parkeerplaats. De auto staat niet alleen droog, maar wordt opgeladen met de groene stroom afkomstig van de zonnepanelen. Zo bent u niet langer afhankelijk van de netstroom, maar bent u ieder moment van de dag gegarandeerd van uw eigen duurzame energiebron. Dankzij het zorgvuldige gebruik van grondstoffen en het inzetten van een materialenpaspoort, draagt de AmperaPort in iedere situatie bij aan verduurzaming.

Wil je meer weten over hoe wij een duurzame parkeerplaats inrichten? Kijk dan naar meer informatie over onze zonnepanelen parkeerplaats: De AmperaPort!

AmperaPort Kom in contact
duurzame parkeerplaats